Pintér Szilvia- színjátszás

GNM Tinitanoda színjátszás foglalkozásai keretén belül célom, hogy a fiatalokat érzékenyebbé, fogékonyabbá tegyem a környezetükre, az irodalomra és megismerjék az együtt alkotás örömét. Színház és drámapedagógia módszereket alkalmazva, játékos formában fejlődik a kifejezőképességük, gondolkodásmódjuk, kreativitásuk.

A Tinitanodában 2009 óta foglalkozom a diákokkal, akiktől én is nagyon sokat kaptam, tanultam mind szakmailag, mind emberileg. Az itt kapott élmények indítottak arra, hogy a színészet mellett továbbképezzem magam színház-drámapedagógia vonalon.

Jelenleg az alma-materen kívül számos iskolában foglalkozom  különböző korosztályban diákokkal színjátszás területén.

Izsó Angelika - színjátszás

Lassan egy évtizede dolgozom színész-drámatanárként, óvodásoktól a felnőttekig minden korosztállyal foglalkozom. Arany, ezüst, bronz minősítések, különdíjak, közönségdíjak mutatják munkánk eredményességét. Diákjaim többször kaptak színészi munkájukért elismerést.
Szövegkönyv és dalszövegíróként is tevékenykedem.Négy gyermekem van, akik közül három szintén foglalkozik színjátszással.
 
Fontos számomra, hogy diákjaim élvezzék amit csinálnak. Ugyanilyen lényeges a művészeti nevelés által történő pedagógiai fejlesztés, a gyerekek és fiatalok személyes és szociális kompetenciáinak, valamint kommunikációs képességeinek és kreativitásának erősítése. Fontos célom,hogy az együtt töltött idő alatt a gyerekek megélhessék a közösségi alkotás örömét. Ezen célok megvalósítását tartom szem előtt a Tinitanodában végzett munkám során is.

Balogh Eszter -ének, hangképzés

Szerencsés dolog, ha az ember munkája a hobbija, a hobbija a munkája. A számomra legkedvesebb két dolog pedig: alkotni és tanítani. És ezt, mióta csak az eszemet tudom, a legkülönbözőbb színtereken kamatoztathatom.

Jelenleg ének-zene tanár vagyok egy budapesti gimnáziumban, korábban pedig általános iskolásokat tanítottam elsőstől nyolcadikosig. Alapítója és kórusvezetője vagyok az ország egyetlen bluegrass-gospel gyerekkórusának, a Csillag kórusnak. Fordítok és írok, 2017 júniusában mutatták be a Filmszakadás c. musicalt, amelynek szövegírója és társrendezője vagyok.

Amikor pedig épp nem az énektanítással, avagy szövegekkel foglalkozom, akkor meg lovakat és gyereklovasokat oktatok – ma már tényleg csak a szabadidőmben, de korábban a lovas edzőség volt a fő foglalkozásom.

 

Gulya Istvàn Mikey- tánc, színpadi mozgás

21éve tanítok és koreografálok musical, hip-hop, rock and roll műfajban. Ez idő alatt több Európa Bajnok csapatot neveltem ki, több tanítványomat indítottam el a profi táncos pályán. Jelenleg a Szarvasi Cervinus Teátrum Hotel Menthol című előadásának táncosa és koreográfusa vagyok. E mellett több színház több előadásában is táncoltam.

Koreografáltam:

  • Hotel Menthol
  • Macskák
  • Rómeó és Júlia és egyéb musicaleket.

A tanodában célom, hogy a lehető legszélesebb körű technikai tudást és széleskörű képzést tartsak.

Amiről gondoskodok: Jó hangulat, sok tánc, izzasztó és kemény munka.


Videó ajánló

Képajánló

  • NTP-FTH-15-0078 pályázat megvalósítása_5

Támogatóink