Egy történet barátságról, hűségről és kitartásról! Egy történet az első szerelmes vonzalom izgalmáról. Történet arról, hogyan oldhatja fel csapatnyi kamasz bátorsága és humora, a felnőtt-világ ostoba előítéleteit és bűnös rejtélyeit. Egy kalandos történet a nagy kerítésfestéstől az alvilági gyémántrablásig, amely gyerekkorunk kedvence volt, s amely gyermekeink kedvence lehet!

A három évtizede sikeres színészképző intézmény, a GNM Színitanoda új produkciója arra tesz kísérletet, hogy növendékeinek harminc fős tánc- és énekkarából, valamint a musical műfaj ismert és sikeres színművészeiből, előadóiból létrehozott együttesével egyedülállóan mozgalmas, látványos színpadi cselekménnyé formálja a klasszikus elbeszélések történetét. Előadásunk ugyanakkor új, interaktív színpadi nyelv kialakítását is céljául tűzte ki, hogy ekképpen is a színpadi játék alkotó részesévé tegye nézőit.

Főbb szerepekben: Nagy Anikó, Körtvélyessy Zsolt, Egyházi Géza, Borbély Richárd, Andrádi Zsanett, Puskás Péter, Ekanem Bálint Emota, Farkasházy Réka, Bozsó Péter, Gieler Csaba, Krassy Renáta, Miklós Eponin, Timkó János.

 

Játékidő: kb. 150 perc